Om oss

GeMi Boats

Sjøsterke og solide kvalitetsbåter i aluminium

Båtliv handler om gleden ved å være utendørs og å ferdes på sjøen året rundt. Å ha båt skal være enkelt, trygt og moro for hele familien. Fritiden skal brukes på sjøen, og ikke på tidkrevende vedlikehold av båt på land.


Gemi Boats er en midtnorsk virksomhet som lager sjøsterke og solide alubåter i høy kvalitet. Våre båter er velutstyrte og blir levert klare til bruk. Det er bare å fylle tanken og sette båten på sjøen.


Aluminiumsbåter blir bare mer og mer populære blant båtfolket på grunn av de mange gode egenskaper ved aluminium. Det er lett, sterkt og vedlikeholdsfritt. Dessuten er det enkelt å lage tilpasninger av båten hvis man har spesielle ønsker eller behov.


GeMi Boats bygger båter basert på gjennomprøvde løsninger og metoder som har vist sin værdi langs norskekysten gjennom de siste mange år. Vi bruker bare materialer og utstyr av beste kvalitet i produksjonen. Båtene blir bygget på egen farbrikk av erfarne båtbyggere. Vi kan levere motorer fra Honda og kartplottere og elektronikk fra Lowrance.


GeMi Boats er din garanti for et enkelt, trygt og spennende liv på sjøen.

 


FORHANDLERE:

GeMi Boats har et godt forhandlernett og selger båter i hele Skandinavia:


Norge: www.midtnorskfritid.no

Sverige: www.gemiboats.se

Danmark: www.gemibaade.dk

Gemi båt på fiske